Stockholm utekväll

OMG, gud vad taggad jag blev för kvällen nu! Ni som läst min förra blogg (innan den nya domänen kom) vet att jag och Molly skulle ta en kväll ute i Stockholm. Hon har sovit hela dagen idag men efter att vi pratat telefon gjorde hon iordning sig för att ta tåget till Stockholm!

Ska möta upp henne klockan 18.50 på centralstationen. Sedan är det dags att dra hem till villan jag bor i, lämna väskor, äta lite och ta kvällens första drink. Sen bär det av till Stureplan och vad som händer efter det vet ni imorgon!img_5298

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s