Midsommar!

I samarbete med PartyKungen!

God morgon, jag sitter just nu ute i solen och dricker mitt citronvatten. Sommar at its finest. Sommaren är ju verkligen den absolut bästa årstiden på heeeela året. Sen att det bara 20 dagar kvar till midsommar (och jag är redan extremt taggad!)

Finnas det något bättre än att träffa massa människor, äta god mat och självklart hela midsommar temat. Jag personligen får typ livets stress när jag ska anordna en fest med något som helst tema. Som tur är så behöver man inte gå runt i flera butiker längre för att hitta allt man söker, eftersom PartyKungen har precis allt på sin hemsida. Sjukt smidigt att bara kunna göra all shopping på en timme istället för att gå runt i ett köpcentrum en hel dag, man sparar så otroligt mycket tid.

Ni hittar allting HÄR.

I deras sortiment hittar du allt från servetter till shotglas till flera sorters dekorationer. Jag ska absolut köpa en av deras fina blomsterkransar. Det kommer bli så fint att ha lite färg i håret under kvällen. Sen är det inte alla som vill ha blommor i håret såklart så om du inte är någon som vill ha blommor i håret så finns det självklart andra huvudbonader, bara gå i och kika vad du tycker passar din personliga stil bäst!

Är inte ni också galet taggade inför midsommar? Oavsett om du ska hålla i en fest själv eller bara vill vara lite midsommar fin så tycker jag verkligen att just du ska kika in på PartyKungens hemsida och så ses vi i nästa inlägg!img_5359

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s