Shopping

Gud vilken lyckad shoppingrunda. Jag som normalt sätt inte kan sova på dagen var faktiskt så pass trött att jag slocknade totalt några timmar. Efter min lilla tupplur var jag extremt seg i kroppen och förstod varför jag aldrig tar en ”powernap” (som i mitt fall ger motsatt effekt).

Tog i alla fall min Guess väska med Michael Kors plånboken i  och begav mig till närmaste busshållplats. Självklart skulle något av det mest irriterande hända, bussen åkte 2 minuter tidigare än vad den skulle och var 20 meter från hållplatsen. Men men, en liten solig promenad i Täby med Molly i telefon skadar väll inte? Vi åt även middag tillsammans innan jag gick in och handlade underkläder på Hunkemöller som är min absoluta favoritaffär när det kommer till lite finare underkläder. Blev även en ny snygg kjol i marinblå färg. img_5437

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s