Maskeradfest!

I samarbete med PartyKungen.

Igår var det dags för en mysig filmkväll med Victor. Vi såg den väldigt hypade filmen Suicide Squad som jag är säker på att alla ni har antingen sett eller hört om. Om ni sett filmen så vet ni precis vad jag menar när jag säger att man får en crush på Harley Quinn varje gång man ser filmen.

Förra halloween var det en halloween fest och jag ville verkligen vara just henne, men hittade ingen dräkt som var fin eller såg tillräckligt bra ut. Men nästa halloween vet jag precis vart jag ska kolla, ni hittar dräkten genom att söka på Harley Quinn på deras hemsida som är länkad längre och har över 20 000 produkter så kan lova att du kommer hitta något som du antingen vill ha på dig eller kanske ge en rolig present till någon annan?

PartyKungen levererar självklart fler dräkter! Sen om du inte vill klä ut dig til någonting så finns det självklart dekorationer som du kan använda för att pimpa upp festen, huset eller kanske överraska någon? Det kommer inte ta lång tid eller kräva att du spenderar alldeles för mycket för produkter då deras sortiment är extremt prisvärt (någonting jag absolut reagerade på och tycker är riktigt bra).

Det jag även tycker är roligt är att hemsidan är blandad med nya dräkter och mer klassiska som Hawaiidräkten med kokosnötter, polis och kattkvinna. Vilken maskeraddräkt tycker du bäst om? Hitta din egen stil och se vad du vill ha, med den stora variationen kommer festen aldrig bli grå då alla ser olika ut.

Nu ska jag gå och träna och sen ses vi i nästa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s