UF & Id-kort

Var nyss i Täby Centrum och mötte upp Victor efter hans UF FÖRETAGS- KICK OFF. Hämtade även ut mitt id-kort nu så nu är det checkat och klart. Så skönt att slippa g runt med pass i fortsättningen och slippa dra upp det varje gång man köper ett glas vin eller champagne till middagen.

Sen var det dags för Victor att klippa sig så medan han gjorde det satt jag och svarade mail från agenturen, uppdatera min profil samt planera lite inför kommande vecka.img_5440_facetune_05-06-2018-15-14-15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s