Kontor vid Odenplan

Då var det dags att börja jobba igen. Idag var det dags för utbildning på det nya (sjukt snygga) kontoret i närheten av Odenplan. På kontoret möttes jag upp av högsta chefen och vi hade ett litet möte som kick-off. Älskar verkligen hela atmosfären på kontoret, vitt, fräscht, nytt och extremt professionellt. För er som inte vet det så börjar jag nu som säljare på ett nytt företag. Sjukt spännande!

På schemat idag är en träff med en annan bloggare. Vi ska fika lite ihop och även planera in lite spännande saker. Hon bloggar på en annan plattform så jag kommer naturligtvis länka den i inlägget… Ska även träna idag och sen fixa lite inför lördagen.

På lördag har jag och Victor fått två gratisbiljetter till Gröna Lund + åkband. Vi har bestämt oss för att åka attraktionen IKAROS. För er som inte vet vad det är så föreslår jag att ni googlar. Är redan typ sjukt nervös.

Nu ska jag ba sitta och jobba lite i min massagefåtölj, klagar inte.

img_5467

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s