Akuten- 8 timmars väntan?

Dagen tog en oväntad vändning när mina magsmärtor och blödningar inte gått ner under natten… Som sköterskan på vårdguiden sagt så skulle jag åka till akuten om det kvarstod, så det gjorde vi. Men ”akuten” är nog inte tillräckligt finansierad.

Vi hade blivit hänvisade till gynakuten och vände oss därför ditåt. Där blev vi sedan hänvisade till närakuten dit vi sedan gick. Där fick jag ta urinprover och sedan vänta. Vi fick sitta där och vänta i över två timmar innan sköterskan kom och visade oss vårt rum där vi sedan skulle invänta läkare. Läkaren kom efter ytterligare en timme.

Efter de tre timmarne blev vi tillsagda att gå tillbaka till gynakuten… Där gick det relativt snabbt att få ta ett till prov, men där väntade vi istället 5 timmar innan ”Maya” ropades upp. Mötet med doktorn där gick relativt snabbt då han bara ställde lite snabba frågor och sedan gjorde en gynekologundersökning. För er som inte vet det har jag då haft p-stav i 2 år som har gjort att min mens uteblivit helt. Men han konstaterade att det endast var en mellanblödning med mensvärk.

Måste verkligen tacka Victor för att han väntade med mig i 8 timmar och även köpte mat till mig medan jag var i väntrummet <33333

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s