Kungsträdgården

Gårdagen spenderades med Emma (EMMAS BLOGG) inne i Stockholm. Vi möttes upp på centralen efter typ 15 minuter av att vara vilse med varandra i telefon. I hetsen sprang jag förbi Kissie (Alexandra Nilsson) och Daniel Paris. Dom skulle med nån buss såg det ut som.

Eftersom jag och Emma båda är bloggare så satte vi oss på Espresso House och jobbade nån timme med enbart bloggdesign. Tycker personligen att min blogg blev sjukt mycket snyggare, speciellt med en header. Vi sprang även ner till Kungsträdgården där det stod massa food trucks så vi fattade ingenting men det var nån festival, högst oklart.haloumi sallad_edited

Kvällen avslutades med en springtur runt sjönsom ligger bara några minuter ifrån mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s