Filminspelning på Söder

Som rubriken lyder så var jag på en filminspelning på söder idag. Filmen heter Lyckligare kan ingen vara och kommer väll ut nån gång senare i år. Jag är dock bara med i slutscenen och säger 4 ord men ändå tog den scenen 6 timmar att spela in! Det får mig verkligen att inse hur stort jobb det är att göra en film!

Det var sjukt trevliga människor där så det var verkligen ett stort plus. Både statisterna, skådespelarna och filmteamet var på plats då detta som sagt var slutscenen på hela filmen. Jätte kul att få vara med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s