Louis Vuitton detalj

Sådär då var man hemma för dagen. Imorrse år jag lite havregrynsgröt men var så sjuuukt hungrig när jag kom fram till dagens location ändå så det blev en smörgås direkt innan försäljningen började.

Gjorde även om mitt rum lite idag, eller satte i alla fall in en ny bänk vid fönsterna. Gillar när det är lite svartvitt med nån färgglad detalj, jag valde en förpackning från Louis Vuitton men det är ju absolut inget måste.

På fredag är det dags att fira en student i Norrköping och efter det väntar en bilresa hem med Victors morbror. Jätte snällt av dom att låta mig åka med dom hem på fredagen. Ska nämligen stå i helgen och fronta nån vegansk mat på Djurgården. Jag personligen är varken vegan eller vegetarian men det kan ju vara gott ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s