Midsommar i Skärgården

Heeeej, lite ironiskt att jag inte uppdaterade er igår när jag innan lovade att göra det dagligen? Jag vet. Men jag hade så pass hög feber att vi tog mig in till läkaren som sen tog prover och konstaterade att jag har halsfluss. Så äter nu penicillin i 10 dagar.

 

Nu är det ju midsommar och dags att komma bort lite från stan. Igår åkte vi upp till Victors sommarhus på Gräddö för att fira midsommaren här. Det var tonvis med fester igår samt någon klubb där vissa skulle få komma in som också var intressant igår. Men Kände faktiskt att det skulle vara skönt att åka från Stockholm lite, festa kan man ju göra när som helst om man vill det liksom.

 

Igår åt vi en jätte god midsommarmiddag och idag en båttur i Skärgården samt lunch på en av alla öarna. Trotts vädret så var det en riktigt lyckat båttur. Vi började med att åka ett ganska bra tag från Gräddö tills vi började komma ut mot Östersjön. Efter vi åkt den sträckan la vi till vid en extremt fin ö med många klippor som kommer vara perfekta att cliffjumpa från när vattnet blivit varmare.

Vad du gjorde i midsommar kan du skriva till mig under länken KONTAKTA OSS. img_5634

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s