Hur du jobbar efter en utekväll?

God morgon från Nacka. Klockan är 10 och trotts en liten fest igår så är jag självklart på jobbet en timme tidigare.

Igår fick jag en fråga av en tjej som också skulle jobba idag. Hon frågade ”hur orkar du jobba dagen efter du festat” och jag svarade helt enkelt att jag vet vart jag har min gräns (både alkohol och tidsmässigt). Skulle aldrig någonsin komma bakfull till jobbet då jag tycker det är otroligt viktigt att vara professionell på vilket jobb du oavsett har.

Gårkvällen var i alla fall trevlig och att träffa nya människor är någonting jag oftast inte tackar nej till. Men det bästa med hela kvällen var uber resan hem. Chauffören var väldigt trevlig och vi pratade om både mitt framtida företag och hans sysselsättning.

img_5698

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s