Sommarens plagg?

I samarbete med Veraldo, MODEKLÄDER FÖR KVINNOR!

Nu är det (äntligen) dags att införskaffa sig sin nya sommargarderob, eller kanske uppdatera/ utöka den med ett plagg eller två? I vilket fall som helst så kan jag lova dig att du kommer hitta minst en sak som kommer få dig att rocka din sommarkänsla och personliga stil.

På Veraldo.se kan du hitta allt från bikinis till väskor till ytterkläder. Det är bara att kika in och hitta någonting som inspirerar just dig!

Personligen så är jag verkligen sugen på att införskaffa mig en bralett från deras sortiment. Tycker annars att det kan vara ganska svårt att hitta fina braletter som inte ser allt för mycket ut som underkläder. Jag gillar när man ser att det är ett plagg helt enkelt. Det var även det första jag la märke till på deras hemsida, en svart bralett i ett set med ett par medföljande svarta kjol. Både shortsen och braletten har spetsliknande mönster vilket jag gillar.

Dock kommer jag endast använda braletten, spets är på andra plagg ingenting jag dras till.

För er som gillar väskor så kommer även detta vara en dröm för er! Väldigt många väskor som följer de absolut senaste trenderna och självklart så kan du även hitta de tidlösa modellerna.

Och nu när det är sommar så kommer självklart lite tips om sommarkläder dom har. Vi kan börja med deras utbud av solglasögon. Jag hittade ett sjukt snyggt par i svart som jag verkligen tycker om. Solglasögonen är stora, svarta och väldigt eleganta. Så kan bara tänka mig hur snygga dom skulle vara tillsammans med deras Print Badedragt baddräkt som du hittar på deras hemsida under sidofliken BIKINIS.

Vill självklart veta vad ditt favoritplagg från Veraldo är, klicka på KONTAKTA OSS och skicka in ditt plagg med en länk så ska jag se till att kolla på det!img_5696_facetune_26-06-2018-18-42-19

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s