GAVELOS NYA KOLLEKTION!

I samarbete med GAVELO

Nu är det ju äntligen sommar och dags att börja utomhus träningen. Personligen tycker jag att det är extremt tråkigt att springa inne på ett löpband så när snön börjar smälta och det blir dags att springa utomhus så kan det verkligen inte bli bättre.

Ett problem jag brukar ha är dock att tights åker ner i midjan och efter bara några minuter sitter väldigt pösigt, trotts att det är resår i midjan. Jag trodde faktiskt att jag skulle ha samma problem med GAVELOs tights men så är det verkligen inte. Om du har samma problem så rekommenderar jag verkligen dig att prova dessa träningsbyxor från deras nya kollektion. Kollektionen heter GRAND SLAM och är inspirerad av 70-talets charm korsat med dagens trender. Så sjukt snyggt!

Jag minns när jag körde friidrott på elitnivå för in ålder och man verkligen avundades på sina konkurrenter som hade såna där träningskläder som man la märke till. Då gällde det också att ha kläder som känns lätta och flexibla, vilket dessa verkligen gör!

Till skillnad från friidrotten så hade modellbranschen inte samma typ av träning. Där var det kläder som såg så smickrande ut som möjligt och verkligen gjorde att man såg hur kroppen såg ut som gällde.

Tycker verkligen att dessa är extremt sköna samtidigt som tightsen verkligen är snygga! Mönstret gör att dina ben och rumpas form framhävs, vilket jag vet att många av er tycker är viktigt när ni köper tights. img_5811

Om du ännu inte är säker på om du vill skaffa dina nästa träningskläder från GAVELO så vill jag även berätta för dig att dom strävar efter att deras kläder ska vara så bra för dig som möjligt och även för miljön! Finns självklart flera olika stilar, tex ett marmor set som är helt fantastiskt!

img_5813

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s