STOR SOMMARRABATT!

I samarbete med Revoltbeauty!

Gud vad jag har sett fram emot att dela det här samarbetet med er. Det är nämligen så att på Revolt har dom just nu 10-70% rea!

En produkt som jag verkligen rekommenderar är deras absolut bästa mascara som faktiskt var nominerad i Swedish Beauty Awards 2018. Det säger väll ganska mycket om hur bra den faktiskt är? Den finns att välja på både i mörkbrunt och i svart. Mascaran är även helt veganska. Att den dessutom inte är djurtestad är det absolut bästa med den. Så många tummar upp för Revolt!

För att fortsätta med ögonsminkning som även Helen Torsgården och Linda Hallberg har som favoriter så är det deras ögonskugga. Ögonskuggorna är multifunktionella, ej djurtestade och helt i dina händer! Du bygger nämligen ihop din egen palett, så du kommer inte behöva köpa en palett med 10 färger och där du bara vill använde 5 av dom i din sminkning. Du bestämmer färger och nyanserna helt själv så kika och kolla vilka som passar dig.

Om du till exempel ska sminka dig för en utekväll och det börjar bli mörkt ute så är det inget problem, i alla fall inte med denna sminkspegel. Speglarna har inbyggd belysning och en har till och med en högtalare! Hur coolt är inte det?

Vilka produkter gillar du bäst? Skicka in svaret via länken KONTAKTA MIG:

img_4679_facetune_15-04-2018-18-17-16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s