Almedalsveckan

Gud vilken härlig nyhet. Har precis fått besked om att jag kommer börja sälja och designa rum! Kanske låter lite rörigt men helt enkelt sälja inredning såsom garderober, allt för badrum och mycket mer. Kommer även få börja designa badrum, kök osv tillsammans med mina kunder.

Är helt säker på att detta kommer bli hur kul som helst eftersom jag både vill jobba inom fastigheter och är bra på det. Kunde verkligen inte vara mer taggad. Det ska bli extra roligt att träffa kunderna och tillsammans göra deras vision levande.

Resten av dagar har gått åt till att jobba lite med bla min nya agentur till instagram, kollat million dollar listing samt följt Almedalsveckan. För er som inte vet det så är jag väldigt insatt i politiken och varit med i moderaterna sen en tid tillbaka. Vissa tycker inte att man ska säga vilket parti man håller med, men jag har faktiskt inga problem att dela med mig av mina åsikter till världen.

Nu väntar ett glas och sen ett samtal till Spanien. img_4441-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s