Inspelning av reklamfilm

Sånt här väder är precis det jag tycker om, varmt sol och behagliga vindar. Med det sagt så tar jag för givet att ni förstår hur härligt det var att tillbringa några timmar i jacuzzin.

Schemat för resten av kvällen består av att förbereda mig för reklaminspelningen imorgon. Ser verkligen fram emot att se hur det går till när man spelar in en reklamfilm. Har tidigare bara varit med på bildfotograferingar och aldrig jobbat med rörligt material på detta sätt.

Sen skulle jag också behöva kolla hur mitt schema ser ut för nästa vecka då jag och Victor eventuellt ska upp till Öland där min släkt har ett sommarhus. Så hoppas på att jag kan få in en bra balans mellan jobbet och några dagar i sommarhuset. Jag blir nämligen mer stressad desto mindre jag har att göra (hyperaktiv?) så varje dag sak helst ha minst 3-4 fullspäckade timmar som ett minimum.img_5855.jpgIdag testade jag även en ny energidryck som jag hade ganska höga förväntningar på, även om jag sällan brukat gilla GainoMax produkter. Dom har lanserat en ny energidryck och jag testade den ”blåa” smaken (citrus, fläder). Och nej, faktiskt så är inte den någon höjdare för mig. Tycker den är alldeles för besk så för mig som gillar söta är det inget förvånande att det ej blev en favorit.

Måste dock säga att förpackningen är riktigt snygg!img_5860.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s