Hur går det till?

Så vad är skillnaden mellan rörligt och stillbildsformat?   Förutom filmkamerorna, rörlig regi och helt annat smink så var det inte så jätte stor skillnad. Men gud vad roligt det var. Jag fick gå ner för en gränd och sedan springa för mitt liv medan jag blev jagad av… det får ni se i september.

img_5921Blev verkligen glatt överraskad över hur extremt vackert det är i gamla stan. Efter nån timme där började jag dock sakna mitt underbara Östermalm.img_5877Nu ska jag fortsätta sitta ute i kvällssolen med min skål bär som jag nyss plockade.img_5928

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s