Var lägger du din röst?

Tar för givet att ingen av er har missat hur det slutade i Sverige- England matchen. Trotts att vi inte vann så tycker jag verkligen att Sverige ska vara stolta över sin insats och sitt spel. Såhär långt i VM var det många år sen Sverige kom.

På grund av ett samtal som kom i slutet av första halvlek så var jag tvungen att gå hem och jobba lite men självklart var matchen på under tiden.

Sitter faktiskt fortfarande och jobbar, så jag har två Social Media Agenturer nu innebär det dubbelt så mycket mejl, förberedelser och engagemang. Medan jag jobbar har jag Partiledartal från Almedalen på tv och idag är det SDs dag.

Efter alla dessa partiledartal som jag lyssnat på i veckan så kunde jag inte vara mer säker på min sak att Moderaterna verkligen är rätt parti för mig. 

Om du tycker att välfärden, ett hållbart samhälle, jämställdhet, din omgivning och säkerhet är viktigt… så borde du verkligen fundera på om det är just ditt parti också. 

Om du har några frågor eller är osäker på vilket parti du ska lägga din röst på, så är du mer än välkommen att kontakta mig under länken KONTAKTA OSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s