VM

Då var det snart dags att gå till Täby Centrum för att kolla på dagens VM match. åt nyss lunch och tänkte faktiskt försöka sova nån timme. Jag har nog aldrig någonsin sovit under dagtid men vi får se om jag ens kan somna nu. Kom nämligen hem klockan 02.30 i natt och vaknade 07.00 så det var alldeles för lite sömn för att min kropp ska vara nöjd.

Igår hämtade Elias, Melvin och Joel upp mig i Täby och vi åkte på en liten roadtrip runt Stockholm. Det ska tilläggas att dom bor i Västerås. img_5927I natt kommer Victor hem från Mallorca och ser verkligen fram emot att träffa honom efter en veckas tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s