Måndags Morgon

God morgon.

Såklart vaknar man tidigt på en måndag. Båda mina agenturer har ledigt under helgen (men inte alla klienter), så det innebär att två dagars meddelanden kommer in under måndagsmorgonen. För mig som älskar att ha mycket att göra och vakna tidigt så är det självklart inte någonting jag har problem med, tvärtom.

På Onsdag har jag en telefonkonferens innan det är dags att börja läsa mig det nya systemet på jobbets dator. Eftersom jag jobbar på Birger Jarlsgatan är det endast ett stenkast från Stureplan och det tar ju inte speciellt lång tid at åka dit från Täby.

Jag har faktiskt fått ganska många frågor efter förra inlägget så dom kommer jag svara på lite senare idag. Om du har en fråga så kan du skicka in den under länken KONTAKTA OSS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s