100 punkter

Vill börja med att säga tack till all positiv feedback angående mitt förra inlägg.

Nu står jag framför datorn inne i kontoret på Birger Jarlsgatan. Idag jobbar jag till 19 med att visa kunders deras nya inredning och hjälpa dom hitta rätt stil för just dom. Måste säga att för mig som är extremt intresserad av fastighetsbranschen kunde det inte varit ett mer passande jobb innan mäklarlicensen.

Efter jobbet blir det dags att skriva lite på en lista som måste vara klar om 4 veckor. Den ska bestå av minst 100 punkter och alla ska skilja sig från varandra. Ser väldigt mycket fram emot att se vad som kommer stå med på listan och vad den kommer leda till. Ni kommer få veta mer om den senare.

Listan är planerad att skrivas på Roslagsbanan eftersom jag alltid måste ha någon eller några saker att göra. När jag sedan kommit hem är det dags att sätta på kvällens match på tv och se vad Victor valt att laga till middag. Men nu, en latte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s