Motivationen

God morgon! Dagen började med en tankeställare som jag valde att skriva ut ett inlägg om i FramgångsPoddens VIP-klubb. Inlägget löd såhär ” VAD GAV DIG MOTIVATIONEN ATT GÅ UPP UR SÄNGEN IMORSSE?”. Bland flera intressanta och motiverande svar så fick jag även motkommentaren ”det här är en bästa frågan, man får verkligen en tankeställare desto mer man läser den”. jag håller verkligen med han som skrev det, så ett förslag är att ni just nu ställer er den frågan. Skicka in svaret under länken KONTAKTA MIG.

Förutom den extremt starten på morgonen så har jag nu tagit mig in till kontoret på Östermalm och ska fylla på min lista medan det är lugnt med kunder här inne. Det var tänkt att vi skulle åka till Norrköping idag efter jobbet men tyvärr blir det inte så då det endast blir en heldag där. Vi ska istället satsa på att åka till Norrköping, Öland och eventuellt Värmland i augusti då mitt jobb kommer vara på helger och vi kan ta oss ut i längre perioder.

Victor ska idag hem till mig för att kolla om lite paket har kommit så vad som är i dom får ni veta senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s