Paketen

Sådär då var vi på tågstationer. Vi reser med SJ så det är tyvärr lite oklart när exakt vi kommer iväg. Det skulle gå 20;35 men ändrades till 21:00… sedan 21:30 och nu 21:20. Men men, det kunde varit värre.

Efterjobbet tog vi en UBER från Kungsgatan till Flemingsbergs station där vi nu väntar på tåget inne på perrongen. Här är förresten väskan som kom med paketet idag. Med den kom även en grön blus, Tommy Hilfiger T-shirt, halsduk samt två klänningar som min mamma köpt till mig från Ralph Lauren och Philipp Plein.img_6019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s