Visitkort

Det blir en weekend i Norrköping ändå. Victor har packat klart min väska, hämtat mina paket och även fixat biljetterna. Kunde inte vara mer tacksam över hur mycket lättare han gör allting och ser till att allting faller på plats lagom till resan.

Han kommer och möter upp mig precis när jag slutar för dagen för att strosa runt lite på Östermalm innan tåget går. Då har han med sig både min och sin packning vilket är super skönt, tidssparande och framför allt väldigt snällt.

Idag har jag träffat två personer som gör något riktigt intressant. Dom håller på med en helt ny teknik inom bygg som både sparar tid och energi. Vi bytte visitkort och har ett litet förslag som eventuellt kommer bli riktigt häftigt om några år. De finns i flera länder och omsätter en del. Kan självklart inte berätta mer om detta nu, men det kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s