Utsikt

Då var vi framme på torpet. Victor kommer stanna här några dagar extra medan jag kommer ta mig hemåt redan imorgon. Jobbar nämligen måndag till torsdag så det är absolut bäst att åka hem söndag istället för tidig måndag. Eventuellt åker Alexandra med mig på söndag men det är lite oklart än så länge.

Hade tänkt att träna idag men när vi drog ut med båten började det åska så vi får se hur det blir med det. Är väldigt sugen på att gå ut på en springtur nämligen med om det åskar och spöregnar känns inte det helt optimalt.img_6025Märkte även när vi vaknade på morgonen att det är extremt fin utsikt från stugan vi sover i. De absolut bästa utsikterna enligt mig är över vatten eller stadsutsikt. Ni vet som villor uppe på en kulle som blickar ut över hela Hollywood exempelvis.img_6023

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s