Uber & Mojitos

God morgon, efter två dagars inaktivitet är jag nu tillbaka både på mina sociala kanaler och i Stockholm. Som ni vet så var jag på Victors familjs sommarställe där vi mestadels åkte båt och badade från bryggan. Att bada var verkligen det ända sättet att svalka ner sig då det var runt 30 grader nästan hela tiden.

Igår tog jag och Alexandra tåget från Katrineholm till Stockholm Södra och därifrån Uber till Täby. Eftersom dem håller på att bygga om på Stockholm Central (tror att det var ombygge) skulle det varit ganska krångligt att ta sig till Norrorterna. Som tur är påverkar det inte min dagliga resa in till jobbet på Östermalm. img_6035PÅ eftermiddagarna serverades det drinkar på bryggan och här ser ni några mojitos Victor gjorde. Min favoritdrink var dom en Gin & Tonic som serverades kvällen efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s