Philipp Plein

God morgon. Kom nyss till jobbet efter en ganska hektisk morgon men det viktigaste är alltid att man kommer hit och inte stannar hemma. Till jobbet hade jag med mig två stora väskor fulla med kläder samt min hyfsat lilla Valentino, så ni förstår nog hur svettigt det blev att gå från Stureplan några hundra meter i den här värmen!

Ska ta hem några av mina kläder som jag hade hos Victor för att sedan ta hem och packa om till Sandhamn. Därav de stora väskorna och mängder kläder som idag följde med till Östermalm. Som tur är har jag på mig en sval klänning från Philipp Plein som jag verkligen tycker om. img_6077

har fått en möjlighet att åka på ett event med MUF inför valet. Är väldigt intresserad av att åka dit (såklart) då vår förhoppningsvis nästa statsminister Ulf Kristersson kommer vara närvarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s