Ledande Företag

Den här dagen har minst sagt varit händelserik.

Jag berättade tidigare om en man som driver ett företag som är verksamt i Ryssland samt Sverige. Han kom in till kontoret idag och vi hade ett samtal som  ledde till någonting extremt roligt och framförallt ett enormt karriärsteg. Mer om vad det är kommer ni garanterat få veta i framtiden.

Nyss fick jag även ett mail från ett ledande svenskt företag inom skönhet som jag är säker på att ni vet vilka det är. Ni kommer även få veta mer om det lite senaste och framför allt på instagram så håll utkik där @mayaperssons!

Sen är det även dags att packa till Sandhamn ikväll då jag och Victor ska ta en tidig båt imorgon. Vi fick nämligen en weekend där i 18 års present av hans föräldrar vilket jag är väldigt tacksam för! Är även tacksam för kryssningen till Riga som vi fick av min mamma. Hon hade bokat en super fin svit till oss och en till sig och min moster. Det var super roligt och ni kan även se bilder därifrån på instgram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s