ÄNTLIGEN & Reklamfilm

ÄNTLIGEN!!!!

Nu är det dags att börja blogga igen och tro mig när jag säger att det har hänt mycket sen sist, men allt det kommer ni få reda på senare. Ni kommer snart få läsa om en av de roligaste upplevelserna i mitt liv, men tyvärr får jag ännu inte berätta nånting om den. Sen när jag får det kommer ni få en länk, se det på min instagram precis som miljontals andra kommer göra.

Igår var ja och spelade in en riktigt rolig reklamfilm som kommer ut om nåra veckor. Lite tråkigt att jag inte får berätta så mycket för er men om man har varit på en inspelning med tystnadsplikt där allting ska vara topphemligt så ser det ut då.

Ska snart på ännu en inspelning och sen kommer ni däremot få höra mycket om så fort de sägs ”TACK VI ÄR KLARA FÖR DAGEN”. Om ni har några roliga planer kan ni skriva de till mig via länen KONTAKTA MIG.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s