PLANERA MORGONEN

Varje morgon gillar jag att ha minimalt med tid på mig, det ska verkligen vara exakt så jag ej hinner ta det lugnt. I onsdags på inspelningen skulle jag åka 05.50 och gick då upp 05.00 för att se till att jag ej behövde vänta eller sega mig. Är ni likadana eller gillar ni att ha tid på morgonen?

Nu på morgonen var Victor så underbar och kom upp och väckte mig med en kopp varm choklad.

Jag hade sen 15 minuter på mig att göra mig redo för jobbet men det var precis det jag behövde, vilken personlighetstyp man är spelare in mycket där. Det kommer jag återkomma mycket om eftersom jag KOMMER GE UT NÅGRA BÖCKER om just det men med en speciell nisch.

På morgonen vill jag iallafall ha exakt planerat vad jag ska göre i vilken ordning, lite robotaktigt för vissa kanske men för mig är produktivitet det jag mår bäst av.

Skriv vad ni gillar på morgonen under länken BERÄTTA.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s