Resa till Södra Spanien

För er som följer mig på instagram (klicka här). är det ingen nyhet att jag nyligen var nere i Nerja som ligger på solkuster i södra delen av Spanien. Nerja är ett ställe jag aldrig hade hört talas om innan jag åkte dit men gud vad vackert det var där,  vi hade även en helt fantastisk utsikt.

Detta var hur en morgon såg ut i lägenheten vi bodde i, och ni förstår ju hur underbart det var och vilket bra humör man genast blev på.img_0022

Jag är en person som känner att ska man utomlands så ska man upptäcka stället man är på och vi besökte bland annat Europabalkongen som för länge sedan var en typ av försvarsfästning vad jag förstått det som. Vi var självklart även nere mycket vid stranden och dit hade jag med mig min vita handduk från Versace som min mamma köpt till mig, den är verkligen min favorit.

 

Vi bodde mellan två stränder och såhär såg trappan till den lilla stranden ut.img_0029

Både jag och Victor älskar värme så att åka till Solkusten på hösten passade oss perfekt. Han har även tagit alla bilder på mig.

Tack Victor ❤img_0023_facetune_25-11-2018-11-39-47

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s