Tur & Resa uppklädd

Jag har sån galen tur ibland.

Klockan var 05.40 och vi hade precis kommit fram till Arlanda och jag skulle ta ett flyg som gick 10 minuter innan Victors familjs flyg gick. Väll när jag gick på flygplanet berättar flygpersonalen att flygplanet var helt proppfullt så jag satt och väntade på att någon skulle komma och sätta sig på de två tomma platserna bredvid mig.

När väl flyget startade insåg jag att jag hade de två ENDA tomma platserna på hela planet bredvid mig, så jag hade alltså tre flygplatser helt för mig själv. Jag hade alltså inte betalat något extra för det.

På planet jobbade även en så galet bra flygvärdinna som gav mig komplimanger över att det var snyggt med klackar när jag var så lång, jag reser nämligen alltid uppklädd eftersom jag gillar att känna mig representativ över mitt eget varumärke.

Vad har du på dig när du reser? Berätta det för mig under länken BERÄTTA.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s