VÅGA SÄGA NEJ

Det var tänkt att jag både skulle på en inspelning idag samt ha ett möte med ett företag. MEN, det företaget jag skulle träffa kändes inte helt rätt så jag bestämde mig för att inte träffa det företaget.

Vad ni än gör så måste ni vara säkra på att det matchar med ert varumärke och att det är någonting ni ska kunna vara helt stolta över. Den vad det är har bara du med att göra, nu pratar vi inte om vad som är socialt accepterat utan vad som är just DITT varumärke.

När du vet vad ditt varumärke är och vad du vill utstråla så blir det alltid lättare att säga nej. För det spelar ingen roll vad du vill att ditt varumärke ska vara om du inte vet vad det inte ska vara. Det vill säga måste du VÅGA SÄGA NEJ till det som inte stärker det du vill utstråla.

Just när det kommer till ditt varumärke är det också bara du som bestämmer. Alla kommer alltid ha åsikter och det är som att vissa tycker att jag är galen som reser uppklädd men som sagt, det är mitt varumärke.

img_0363Idag vaknade jag för övrigt till massor av snö, en klädd gran och en varm latte. Julkänslan på topp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s