FÖRETAG

Snart ska jag på möte med en etablerad kedja i Stockholm så mötet kommer verkligen bli spännande. Jag hade två möten inbokade idag men de låg så nära varandra i tid så var därför tvungen att prioritera det ena.

Tycket att man ska våga välja och bestämma vad man själv känner mest för utan att vara rädd. Om du vet att någonting kommer vara bättre än det ena så våga prioritera det framför det andra alternativet.

För övrigt så har jag verkligen märkt att jag är i mitt esse när jag har flera bollar i luften. Känner verkligen att jag kan vara mig själv och göra alla saker till fullo. Om jag bara har en enda sak att fokusera på börjar jag genast spåra på nya företag att starta, produkter att lansera och mycket mer. Så att nu göra allt samtidigt gör att jag (faktiskt) kan fokusera på allt till 100%.

Vad fungerar bäst för dig? Skicka svaret under BERÄTTA. img_0100_facetune_28-11-2018-15-59-32

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s