JULKLAPP

Igår kväll öppnade jag och Victor varandras julklappar eftersom jag åker tidigt den 23e till min familj som bor i en annan stad. Victor hade sagt till mig för en månad sen att han skulle kolla på en morgonrock med mina initialer på. Han trodde då att jag skulle glömma att han sagt det.

Men det hade jag ej glömt och Victor försa sig ett antal gånger. Men jokes on me för när jag skulle öppna det silvriga paketet var det en rosa påse från Jackie, ni vet deras signaturfärg. Jag förstod ingenting.

Det visade sig att han hade köpt ett halsband som jag FÖR ETT HALVÅR sen sagt var så galet vackert. Att han kom igår det efter så många månader och kommer ihåg vilket det är.

Är extremt tacksam, tack Victor ❤img_0477

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s