Lyxbrunch till svärföräldrar

Nu är jag på tåget på väg mot staden där min familj bor, som ni läste i senaste inlägget så ska jag fira jul där. Jag har inte varit i den staden sen jag flyttade hemifrån för åtta månader sen så det känns faktiskt ganska konstigt att åka tillbaka dit.

Min packning, det ser ut som om jag har med mig extremt mycket med mig för att bara sova där två nätter. MEN det är ju faktiskt julafton imorgon så hela resväskan är fylld med julklappar till min familj.

Igår öppnade Victors föräldrar deras julklapp från oss som är en Lyxbrunch på en superfin restaurang på Östermalm.img_0500_facetune_23-12-2018-11-35-18

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s