JULAFTON 2018

Julafton, det var verkligen en jätte trevlig dag som spenderades med familjen. Vi började med att äta lunch i min mormor och morfars hus. Där kollade vi sedan på Kalle. Sen var det dags för julklappsöppning. Vi skulle öppna alla paket i min mammas villa så vi tog oss dit där vi blev bjudna på ett delikatesser och drinken Cosmopolitan.

Ett av mina favorit klädesmärken har sedan länge varit Louis Vuitton, vilket min familj vet om. Min mamma och moster hade kollat in två saker det ville köpa till mig i julklapp men de kunde inte på tag på produkterna i butiken på Stureplan. De beställde då in produkterna till butiken och som tur är kom de in till butiken i tid. Fick även en ny mobil som jag verkligen tycker om!

Jag och Victor har fått riktigt fina, guldiga saker till vår kommande lägenhet vilket är superbra. Vi fick även en riktigt rolig och spännande upplevelse av min mamma, nämligen en helikoptertur över Stockholm!

Jag är verkligen supertacksam över alla julklappar jag fick och för kvällen familjen hade tillsammans.img_0537img_0539

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s