Bubbies

Idag är det tillbaka på jobbet efter de två dagar julledigt jag tog. Känns väldigt skönt och precis lagom lång ledighet för mig. Blir rastlös så fort det är ledigt så därför var det skönt att det var fullt upp med julafton, gå ut med hunden och planera nyårsafton.

Bestämde mig även igår för att prova Bubbies glassarna som jag ej testat förut. Efter att de ej funnits i någon butik i staden jag var i så blev jag glad över att de skulle finnas på Coop i Stockholms T-central. När personalen sa att de slutat säljas där för några veckor sedan blev jag irriterad på att företaget skrivit och pekat ut på en karta att de skulle finnas där. Tips är att uppdatera din hemsida nån gång i veckan om du driver företag.

Som tur var fanns de att köpa i Täby Centrum och av de 10 smakerna vi köpte kan jag säga att jag tyckte om två av dom, kokos och passionsfrukt är riktigt goda!

img_0568

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s