Innan Nyår

Idag har jag varit inne på Östermalmskontoret nästan hela dagen och jobbat. Jag åt även lunch med Linnea som egentligen inte skulle jobba nu men  kom  in dessa två dagar innan nyår.

Efter jag jobbat klart och gjort allt som behövdes göra åkte jag till Täby Centrum för att möta upp Isabelle. Hon hade med sig våra resepapper, det känns så verkligt när man helt plötsligt har biljetterna i handen. Hon skjutsade nyss hem mig där jag möttes av värdens finaste pojkvän som städat hela sovrummet och garderoben.

Garderoben är vanligtvis KAOS eftersom jag tänker ”jag ska ha på mig den sen så produktivitet”. Men det går snabbare när man vet vart allting är. Han har färgsorterat, hängt upp och vikt alla kläder så det är så mycket finare än när jag åkte i morse.

Om garderoben var kaos så vet jag inte vad sovrummet var. Återigen ganska mycket pga mig och mitt ”så snabbt som möjligt” tänk men gud vad fint det blev nu. Mina Louis Vuitton i storlekshög, Maserati katalog till en bil jag har i sikte och lagt upp två kokos chokladbitar till mig på sängen.

 

img_0596img_0601

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s