Vardagsväska

Det här blogginlägget tog mig 40 minuter att logga in till. Vi är just nu hemma hos Victors mormor och morfar eftersom städaren är hemma hos oss idag. På grund av stormen som varit så är hela det här området strömlöst och det påverkar internet. Men det går bra även om det går långsammare.

Imorgon har jag ett lunchmöte inne vid Östermalmstorg med teamet för min kommande klädkollektion. Vi ska sitta och gå igenom designen och även komma fram till vilken tillverkare vi ska använda oss av för att göra produkterna perfekta.

Idag har jag valt att ha en väska ifrån Guess istället för min Burberry som är min vardagsväska.

img_0638_facetune_02-01-2019-11-36-15img_0644_facetune_02-01-2019-12-02-54img_0646_facetune_02-01-2019-12-04-04

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s