Dagen

Idag har varit en väldigt händelserik dag. Mitt lunchmöte med min kära kollega gick superbra och vi börjar komma på de första produkterna som vi ska tillverka. Även en del andra saker som ni kommer få reda på inom sinom tid.

Boken börjar ta mer om mer form och planeras finnas tillgängliga för er som vill ta ert företag/privatliv till nästa nivå i juli 2019. Var även och tränade idag som har blivit en rutin för mig. Tränar alltid 1/1.5 innan jobbet.

Imorgon ska jag upp riktigt tidigt på grund av att jag har en tandläkartid här i Täby Centrum. Victor kommer sen göra en riktigt fin brunch till mig eftersom jag inte kommer vara hungrig klockan 8 på morgonen. Tror även att jag och Isabelle ska kolla på en resa vi ska göra efter jag varit i Dubai. Mer om det kommer sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s