Skrota jantelagen

Idag körde jag ett superskönt träningspass innan jobbet. Började med 10 minuter kondition som uppvärmning. Jag väljer att inte köra mer kondition än så eftersom jag inte vill gå ner i vikt utan bara vill värma upp musklerna samt göra mitt hjärta och lungor en tjänst.

På mitt arbete på vardagarna rör jag mig ganska mycket vilket är väldigt bra för kroppen. Skulle aldrig klara av att sitta ner mer än 30 minuter i sträck!

Idag bestämde jag mig även för att starta en till social kanal vilket ni kommer få länk till om några veckor. Ska införskaffa mig en viss typ av utrustning sen är jag fit for fight. Ska bli riktigt roligt och jag har som alltid stora planer med det jag gör.

Tycker ni att det är obehagligt att prata om stora planer? Personligen tycker jag att man ska våga ha stora planer och mål för sig själv. Skrota jantelagen för du kan göra vad du än vill med ditt liv. Om du vill vara mångmiljardär så kan du bli det, om nån annan har kunnat det så kan du.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s