NYHETER

HEEEEEEJ!

Ikväll ska jag sova hemma hos Isabelle så jag åkte hut direkt efter jag hade jobbat inne på Östermalmskontoret. Vi har nu bokat två weekend resor som jag ser så galet mycket fram emot! En nu i vår och en i sommar.

Nästa nyhet är… Ni kommer få följa resorna på youtube. Det kommer bli så roligt att få utrycka mig över video och inte bara text och bild. De kommer vara en kanel på engelska men bloggen kommer fortsätta vara på svenska ett tag framöver.

Igår kväll var jag och Victor hemma hos hans mormor och morfar på kalkonmiddag som dom har varje år på deras bröllopsdag. De har varit gifta i 48 år och det är så vackert att se att de fortfarande är som nykära i varandra.

Ser ni hur duktig Victors lillasyster är på att göra flätor, tycker att hon är riktigt bra på det!img_0380img_0714

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s