Maldiverna

GODMORGON

Vi hade tänkt att åka till Dubai över nyår 2019-2020 (snacka om planering i förtid). Men jag tycker att se fram emot resan är nästan lika roligt som att sen åka på den. Men eftersom jag och Victor ska till Dubai i sommar så bestämde vi oss för att ta en vecka i maldiverna i vinter.

Det har aldrig varit ett drömresemål för mig men jag vet att Victor alltid velat åka dit. Jag och Isabelle kollade igår på massa bilder och det är så otroligt vackert. Är väldigt glad över att jag kan betala resor själv och även göra massa annat för pengarna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s