Dina värdesaker!

I samarbete med Nordsec

Smycken som betyder mycket för mig? Eller någon annat jag inte vill ska förstöras?Listan kan göras väldigt lång på saker jag vill förvara i säkerhet. Bland annat halsbandet från Michael Kors som jag fick av min mormor och morfar, Marc Jacobs halsbandet från Victor och nyckelringen från Louis Vuitton av min mamma.

Alla de föremålen kostar självklart en del pengar, men de ar även en väldigt känslomässig koppling till mig då de kommer ifrån några jag bryr mig riktigt mycket om. Jag vill att de föremålen ska vara i säkerhet oavsett vad som skulle hända.

Därför är jag riktigt glad över att få göra det här samarbetet med Nordsec. Med Nordsecs brandisolerae och stöldsäkra skåp kan du förvara det du absolut inte vill förlora och alltid veta att de är i säkert förvar.

Det som betyder mycket för mig är smycken och dyra föremål. Men för dig kanske det är riktigt viktiga dokument, elektronik eller värdepapper som det kanske endast finns begränsade exemplar av. Då är det skönt att veta att de ej kommer komma bort eller förstöras.

Du kan även väja storleken på skåpet du vill ha. Nu har jag nämnt relativt små föremål men SJÄLVKLART kan du välja bland flera storlekar och former. Det som passar dina värdesaker som betyder mycket för dig eller för någon annan.

På NordSec hittar du till och med stora skåp som rymmer 140 stycken A4 pärmar så att du som företagare kan ha dina företags viktiga papper i säkert förvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s