GYM

Det är så mysigt att gå upp när man vil på morgonen. För vissa är det klockan fem men för mig är det underbart att gå upp efter min kropp vaknat naturligt när den är utvilad istället för att ha en syren i rummet som man blir väkt av. Vad föredrar ni, skriv det till mig under länken BERÄTTA.

Isabelle sitter och fyller i lite ekonomi över telefon medan jag sitter och arbetar på datorn. Snart ska jag byta om från mina tights, tofflor och Victors hoodie för att sen åka och träna innan jobbet. Har mina träningskläder på gymmet vilket är skönt eftersom jag slipper packa väskan full varje dag.

img_0746_facetune_09-01-2019-11-00-13img_0756

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s