Filmproduktion

Idag har jag haft en så kallad ledig dag. Jobbade hemifrån till klockan 17 när jag sen åkte in till ett annat jobb i Danderyd. Jag har inte tränat idag vilket känns ovanligt men imorgon är det igång igen, har som vana att träna varje dag.

Idag sov jag ut riktigt länge, som jag tidigare nämnt älskar jag att vara min egen chef och att sova till klockan halv tio fungerar utmärkt haha. Kommer förmodligen bli lite kämpigt att ha det rutin nästa torsdag när en filmproduktion jag ska vara med i har beställt en taxi som kommer att hämta mig 04.30 på morgonen. Men en natt med lite mindre sömn klarar jag mig på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s