Massage

Idag blev det träning. Tycker personligen om att träna på eftermiddagen då det passar min kropp bäst att göra så. Vissa tycker att man ska gå upp klockan 4 på morgonen för att träna och om det funkar för er så är det toppen men personligen kommer jag inte göra det.

Imorgon måste jag hinna hämta ut ett packet på väg till eller från jobbet. Nu får jag 20 minuter massage varje dag på jobbet men till de dagarna jag jobbar hemifrån en hel dag (vilket händer max en gång i månaden) har jag beställt ett litet massageredskap. Jag har även beställt lite smått och gott som jag och min bästa vän ska ha med oss när vi åker till värmen om några få veckor. img_0799

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s