Mycket

INFORMATION ANGÅENDE DETTA

Nu äntligen börjar allting falla på plats. Det har varit så fullt upp senaste veckan och jag har verkligen läst på en massa och fixat med schemat, utrustning och Youtube saker man behöver för att mediet ska bli så bra som möjligt både för mig och för er.

Utrustningen kommer köpas in i slutet på denna månad och första videon kommer i mitten av februari. Mer detaljerat om schemat kommer komma ut om ett kort tag.

 

Just nu sitter jag i alla fall och organiserar upp veckans möten, jobb och även det som behöver göras. Jag ska skriva på min bok, fixa för föreläsningar, jobba med kollektionen som kommer ut om ett tag, möte i Sturegallerian, träna en timme om dagen samt jobba på kvällen och luncha med en gammal kollega. Vad ska ni göra i veckan? Skriv in ditt svar under länken BERÄTTA.img_0880_facetune_13-01-2019-20-41-05img_0862_facetune_12-01-2019-17-06-34

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s